thuis?!
Blijf op de hoogte en volg Roos
01 September 2012 | Nederland, Arnhem
Ik ben een paar uur geleden aangekomen hier in Kigali! Eerste indruk is heel goed! Hartelijke ontvangst!| Behulpzame mensen! Heerlijke temperatuur, voedsel ook trouwens! Super moderene stad!!!
Vanaf het moment dat ik de douane door was was ik relaxt! Ben weer mezelf. Heb de hele vlucht heerlijk geslapen. Heb weer energie en zin in de nieuwe uitdagingen!
We krijgen 2 weken training hier. Morgen middag Kigali verkennen.
Nu snel de geleende laptop terug brengen en dan lekker slapen, verder ligt iedereen hier al op 1 oor!
Ik was nogal afwezig de laatste tijd, als in een roes, een vreemd gevoel, fijn dat jullie allen me zo steunen, ik wil iedereen heel hartelijk danken hiervoor! Ik heb nu al het gevoel dat ik weer helemaal tot mezelf kom hier, heerlijk!
Veel liefs Roos
02 September 2012 - 00:03
Carolien Hurkx:
Trots! Heel fijn om te horen. Slaap lekker x -
02 September 2012 - 00:29
Karlijn:
Super fijn dat je gevoel weer helemaal goed is!!!
Geniet van alles, Xx -
02 September 2012 - 09:07
Maartje:
Lieverd! Wat fijn om dit te horen! Nu kunnen wij ook weer gaan ontspannen ;-) Goed uitrusten en lekker gaan genieten! Dikke kus -
02 September 2012 - 09:42
Anton Sprangers:
Hoi Roos,
geweldig om te lezen dat je weer dat heerlijke gevoel hebt. Wij wensen je heel veel succes en plezier in je werk. Groetjes Anton & Antoinette. -
02 September 2012 - 11:30
Addy:
Lieve Roos, heerlijk om je te lezen, fijn dat je nog een inlanse training hebt en veel leuke mensen om je heen, viel het afscheid mee?
ik wens je heel veel plezier en geluk, liefs Addy -
03 September 2012 - 17:40
Berna:
Hi Roos,
Fijn om te lezen dat alles goed gegaan is! Nu op naar een zeer spannende, geweldige en indrukwekkende tijd! Houd je ons op de hoogte? Have gun! Liefs Berna -
03 September 2012 - 22:02
Marloes:
Hey lieve Roos,
Wat een fijn bericht! Heb met je meegevlogen zaterdag haha! Was zo benieuwd naar je eerste indruk. Maar klinkt helemaal goed! En luister niet naar Berna: laat je 'gun' nog maar even in je tas.... ;-p. Liefs! -
03 September 2012 - 22:40
Wout Lentjes:
hey lieve schat wat fijn om te lezen dat het goed gaat!!! ga lekker genieten want hier droomde jij al zo lang van... heel veel plezier, en ik kijk uit naar je volgende bericht... dikke x -
03 September 2012 - 22:43
Jasmijn:
Ha Roos!
Fijn om te lezen dat je helemaal goed bent aangekomen daar! We lezen dit bericht nu ('s avonds 3 september) pas, en we dachten dat er nog geen bericht was geweest :P Oeps.. ik meld ons maar even aan voor automatische updates! Veel plezier de komende week met je nieuwe collega's.
Liefs van papa, mama en Jasmijn. -
03 September 2012 - 23:43
Twan:
Roos!
Wat een leuk berichtje van je! Heel fijn om te lezen. Had je nog graag even aan de telefoon gehad voor vertrek maar is niet meer gelukt. Wanneer kunnen we skypen? Ik zal je wel ff mailen :), Ben superrrr benieuwd naar je eerste dagen daar. Je zal zo'n moderne stad wel niet hebben verwacht! Heb dit weekend nog met hele interessante mensen gepraat die ook helemaal geloven in Afrika and its people! Go for it Roos!! Spreek je snel!!
XX
Twan -
04 September 2012 - 10:54
Gabi:
Hoi lieve Roos,
Fijn om te lezen dat je veilig bent aangekomen en dat je je daar nu al goed voelt. Het is je van harte gegund Roosje!
Ik hoop snel weer een leuk berichtje van je te lezen.
Dikke kus, Gabi -
08 September 2012 - 23:45
Marjolein:
He liefie!
Wat fijn dat het goed met je gaat! Het was ook een bizarre tijd voor je! Fijn om zo op de hoogte te blijven van je avonturen! Geniet van al het moois! Enne Cuba was geweldig joh...veel gezien daar en genoten!
Een dikke knuffel van je vriendinnetje! -
09 September 2012 - 20:18
Jos En Marianne:
Wij blijven je volgen. Je eerste indrukken 'klinken' erg positief. Uiteraard blijft dat zo, Roos.
L'oncle et tante
09 September 2012 - 21:27
Barbara:
Hi lieve Rosie!
Fijn dat je goed aangekomen bent en weer lekker in je vel zit. Ook heel fijn dat we je zo kunnen volgen, we kijken alweer uit naar de volgende update!
Tijdens ons afscheidsetentje was je inderdaad een beetje afwezig hahaha..., maar dat maakte het ook wel weer een typische 'Roos-date'. Sowieso he-le-maal op en top Roos deze actie, echt heel cool!
Heel veel succes kleine blonde bikkel, we blijven je volgen!
Dikke kus Bar, Oscar en Thierry. -
11 September 2012 - 07:55
Eskil:
Ha lieve Roos,
Ik heb de site gevonden, leuk!. Wat fijn dat je weer helemaal "geland" bent, het is ook niet niks zo'n onderneming! Ik heb enorm veel bewondering voor wat je aan het doen bent en ga je werkzaamheden en avonturen volgen. Een hele dikke knuf van mij en van de mannen. -
11 September 2012 - 19:29
Hans En Carla:
Hoi Roos,
Fijn te lezen dat het 'weer' goed met je gaat. We zullen je verhalen voor oma uitprinten!
We wensen je een heel goede start straks als het echte werk gaat beginnen en vooral genieten!
Liefs van Hans en Carla
12 September 2012 - 09:39
Amber En Henri:
Heey Roos!
Goed om te lezen dat je veilig bent overgekomen en je gelijk weer goed voelt daar!
Heel erg veel succes en plezier, we zullen je verhalen zeker gaan volgen!!
Liefs Amber en Henri -
13 September 2012 - 21:48
Jennifer:
Hi Roos,
Effe Roos Sprangers googlen en voila....hier ben ik, waar ben jij?! ;-) Hey, superfijn om te lezen dat de vlucht een mooi moment was om bij te tanken en dat je nu veel energie hebt...(is al een poos geleden, heb je nu nog energie?).
Snel even updaten.
Nou Roos, show them what you've got! Ik vind het te stoer voor woorden.
Liefs, Jennifer -
14 September 2012 - 15:02
Raymond En Tamara:
hoi roos,
fijn dat je goed bent aangekomen.
heel veel succes!!!!
hopelijk voel je je snel "thuis"
xx ray en tamara -
17 September 2012 - 20:42
Pierre:
hallo lieve Roos!
Je weet dat ik niet zo'n held ben op de computer, dus ik hoorde van alle kanten dat ze al bericht van je haddden ontvangen,maar ik nog niets! tot MJ gisteren opperde om gewoon "roos sprangers waarben je nu.com" in te tikken, en waarempel...contact.
Inmiddels zitten je twee trainingsweken erop, denk ik, en gaat het echte werk beginnen.
Ik wens je veel succes en plezier en dat je het boven verwachting fijn zult hebben. Veel liefs, Pierre. -
19 September 2012 - 09:10
Juud:
Lieve Roosje, door alle drukte nog niet toegekomen aan het lezen van je berichtje.. Ondertussen heb je natuurlijk al heel wat meer meegemaakt.. Ben zo benieuwd naar de rest! Laat snel wat van je horen! XX